Over YoCreMO

Mieke Opdam

Even voorstellen: Mieke Opdam, Dru Yoga docente, wonend in Hilaard/Hoptille. Naast functies als docente kantoorautomatisering, opleidingsadviseur en secretaresse, ontdekte ik op 34-jarige leeftijd mijn creatieve talent. Sindsdien schilder ik portretten en besteed ik graag tijd aan allerlei creatieve zaken.

Geen enthousiast sportmens, totaal niet lenig, vaak last van rugpijn,  ik voelde een aantal jaren geleden dat er iets moest gebeuren.  

“ Yoga? Nee dat is toch niks voor mij? Ik wil niet op mijn hoofd staan, ik kan mijn benen niet in mijn nek leggen…….ik ben zo stijf als een plank!”

En toen ontdekte ik Dru Yoga, een bijzonder aangename verrassing. Deze “Yoga van het hart” leidt tot evenwicht tussen lichaam, geest en hart en kenmerkt zich door vloeiende, sierlijke bewegingsreeksen. Vanuit de beweging kom je in de stilte. En ik hoefde niet op mijn hoofd te gaan staan…..

Ik was zo enthousiast over deze zachte vorm van yoga met zulke verbazingwekkende effecten, dat ik behoefte had aan verdieping. Daarom besloot ik de Dru Yoga docentenopleiding te gaan volgen.

En nu geef ik Dru Yoga lessen en heb onlangs mijn B&B geopend waar Dru Yoga en schilderarrangementen geboekt kunnen worden.

Alweer een heerlijk verrassende nieuwe wending in mijn leven waarvoor ik heel dankbaar ben!

Dru