Wat is Dru Yoga

DRU YOGA VERSTERKT JE LICHAAM, ONTSPANT JE GEEST EN OPENT JE HART!

Meer over Dru Yoga

Dru Yoga is een milde vorm van yoga. Deze “Yoga van het hart” leidt tot evenwicht tussen lichaam, geest en hart en kenmerkt zich door vloeiende, sierlijke bewegingsreeksen (Energy Block Releases/EBR). Vanuit de beweging kom je in de stilte. 

 Het is leuk, plezierig en dynamisch, toegankelijk voor jong en oud. Dru Yoga bevordert de lichamelijke vitaliteit en vermindert stress. Het geeft plezier, kracht, diepe innerlijke rust, ontspanning en energie om meer uit het leven te halen. Je leert te leven vanuit je hart met vreugde en enthousiasme.

Je hoeft absoluut niet lenig te zijn of ervaring te hebben met yoga. Het gaat niet om het perfect uitvoeren van de bewegingen en houdingen, maar om jouw beleving en het ontdekken wat voor jou wel en niet mogelijk is.

YoCreMO lessen kenmerken zich door rust en aandacht voor de beweging en de energie. Je hoeft niet op je hoofd te staan, je legt je benen niet in je nek. 

De sfeer is ontspannen, er wordt ook gelachen, het is niet ‘zweverig’.

De les start met het opwarmen van de spieren. Dan volgt een vloeiende sierlijke bewegingsreeks waardoor de energie gaat stromen. Er komen een paar klassieke yoga houdingen aan bod. Je ervaart wat de diepe yoga ademhaling voor jou kan betekenen. En tot slot kom je volledig tot rust in een heerlijke ontspanning.

Lees meer over Dru Yoga

Wat betekent Dru Yoga voor mij?

Door het beoefenen van Dru Yoga merk ik dat ik, zonder zware inspanning, een stuk leniger ben geworden.

Mijn houding is verbeterd, mijn wervelkolom is soepeler geworden. Het gevolg is dat ik veel minder last heb van lage rugpijn.

Het uitvoeren van de sierlijke vloeiende bewegingsreeksen voelt weldadig en maakt me blij.

Ik ben aangenaam verrast door de effecten van de diepe yoga ademhaling.

Ook op het spirituele vlak heb ik prachtige ervaringen.

Zo wonderlijk mooi wat Dru Yoga voor mij doet. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Mieke

Dru creates a feeling of  ‘coming home’