Dru Yoga vakanties

“ONE WEEK OF TOTAL BLISS”!

Algarve Portugal

15-22 mei 2020

675 euro p.p.

Een week lang genieten van Dru Yoga sessies, meditatie, ontspanning, zon, zee en strand, nieuwe vriendschappen, gezelligheid, heerlijk eten. En dat alles in de prachtige zonnige Algarve in Portugal.

 

Verblijf

Je verblijft in het hotel Pestana Viking hotel, een 4-sterren hotel bovenop de rotsen in Porches-Armação de Pêra, in de Algarve, op 2 minuten wandelen van het strand van Senhora da Rocha. Dit is een van de meest bezochte gebieden van de Algarve en het hele jaar door bruist het hier. Het hotel wordt aan drie zijden omringd door grote parken. Palmbomen en groen gras wijzen de weg naar het strand. 

Het buitenzwembad met zout water wordt omringd door exotische tuinen. Het hotel biedt ook een wellness ruimte met een verwarmd binnenzwembad, jacuzzi, Turks bad en een fitness.

De kamers hebben uitzicht op zee of de prachtige tuinen, elk voorzien van wifi en een privébalkon.

Algarve Portugal

De Algarve met haar milde klimaat en met zon het hele jaar door biedt uitgestrekte zandstranden, omgeven door goudkleurige rotsen, of door rotsen beschermde kleine baaien. De oceaan die hier alle tinten blauw aanneemt, is rustig en warm.

De Algarve is bovendien een prachtige bestemming voor golfliefhebbers.

En dan zijn er nog de bergen, waar de mensen in harmonie met de natuur leven en tradities hebben bewaard die ze graag met anderen delen. En de steden. Silves bewaart overblijfselen van het Arabische verleden en Lagos uit de tijd van de ontdekkingsreizen. In de meer kosmopolitische steden Portimao en Albufeira is er dag en nacht veel te beleven. Tavira is een uitstalraam met traditionele architectuur en Faro, de toegangspoort tot de regio, is een uitgebreid bezoek waard om het prachtig historisch centrum te ontdekken Ook de Ponta da Piedade rotsformaties  bij Lagos moet je gezien hebben.

Mieke Opdam (59) verzorgt de yoga sessies. Haar ervaring met Dru Yoga:

“Jaren geleden was ik zo stijf als een plank. Heel vaak last van lage rugpijn. Totdat ik Dru Yoga ontdekte. Zonder zware inspanning ben ik een stuk leniger geworden. Mijn houding is verbeterd, mijn wervelkolom is soepeler geworden. Het gevolg is dat ik veel minder last heb van lage rugpijn. Ik was zo enthousiast over deze zachte vorm van yoga met zulke verbazingwekkende effecten, dat ik behoefte had aan verdieping. Daarom besloot ik de Dru Yoga docentenopleiding te gaan volgen. En nu geef ik les en organiseer ik yoga vakanties.”

Het programma voor (mini) vakanties Nederland 2020 volgt binnenkort!

Ja, hou mij op de hoogte over de Dru Yoga vakanties in 2020!

Waar gaat uw interesse naar uit?

Yoga (mini) vakantie NederlandYoga vakantie Algarve Portugal